Tradingsignalen: de krachtigste AI technologie voor uw automatische vermogensgroei

   +31 20 2480 577   Keizersgracht 391 1016 EJ Amsterdam

Veel gestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) pagina. We begrijpen dat u wellicht vragen heeft over onze diensten, en daarom hebben we de meest voorkomende vragen voor u verzameld en van duidelijke antwoorden voorzien.

Mocht u desondanks nog steeds vragen hebben, nodigen we u graag uit om onze online video op de “Werkwijze” pagina te bekijken. Hier leggen we onze aanpak en methodologie uit. U kunt ons ook altijd bereiken via e-mail op info@tradingsignalen.com voor verdere assistentie.

We streven ernaar om uw ervaring met tradingsignalen.com zo informatief en probleemloos mogelijk te maken. Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer hulp nodig heeft.

Met een abonnement bij Tradingsignalen.com krijgt u toegang tot alle handelssignalen afkomstig van onze trading systemen. Deze signalen worden direct naar u verzonden via WhatsApp, zodat u snel en gemakkelijk op de hoogte blijft van mogelijke beleggingskansen. Daarnaast bieden we abonnees de mogelijkheid om rechtstreeks te communiceren met onze analisten via live chat. Onze deskundige analisten staan klaar om al uw vragen met betrekking tot beleggen te beantwoorden en u te helpen de markt beter te begrijpen. Met ons abonnement krijgt u waardevolle ondersteuning en inzichten om uw beleggingsbeslissingen te verbeteren en maakt u kans op een uitstekend rendement.

We bieden één type abonnement aan dat flexibel is en beschikbaar is voor zowel 12 als 24 maanden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Met ons abonnement krijgt u toegang tot een breed scala aan handelssignalen, waaronder die voor Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelen, wat u een uitgebreid overzicht biedt van verschillende markten.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het volgen van de AEX index, CAC40, Eurostoxx 50 en de Dow Jones indices. Wat ons onderscheidt, is dat ons abonnement u de mogelijkheid biedt om winst te maken onder alle marktomstandigheden, of de markten nu stijgen, dalen of zijwaarts bewegen. We streven ernaar om u de best mogelijke tradingsignalen te bieden om uw beleggingsdoelen te bereiken met ons abonnement.

U heeft de keuze uit abonnementen voor 12 of 24 maanden. Bij een abonnement van 12 maanden bedragen de kosten €41,58 per maand, wat neerkomt op een jaarbedrag van €499,-. Als u ervoor kiest om direct een abonnement voor 24 maanden af te sluiten, betaalt u slechts €37,45 per maand en profiteert u van een besparing van 20%, waardoor het totale bedrag €899,- is.

Deze flexibiliteit stelt u in staat om te kiezen wat het beste bij uw behoeften past, met een optie voor extra besparingen bij een langere looptijd.

U kunt eenvoudig online betalen via iDeal of per bankoverschrijving. Voor onze klanten in België bieden wij de mogelijkheid om te betalen via Bancontact. Bovendien zijn al onze prijzen inclusief btw.

Ja, u kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen. We begrijpen dat de behoeften van onze klanten kunnen veranderen, dus we bieden flexibiliteit. Er zijn geen langlopende verplichtingen. Als u besluit uw abonnement te beëindigen, kunt u dit eenvoudig doen en wordt uw abonnement niet automatisch verlengd. U behoudt de controle over uw lidmaatschap en kunt dit aanpassen aan uw behoeften.

Wanneer u een abonnement heeft, ontvangt u de trading signalen direct en live via WhatsApp. Zodra ons algoritme een signaal genereert, wordt u onmiddellijk op de hoogte gesteld via een WhatsApp-bericht. Dit zorgt voor real-time toegang tot de signalen en maakt het gemakkelijk om snel te reageren.

Als u ervoor kiest om de signalen automatisch op uw rekening uit te laten voeren, verloopt het proces volledig automatisch. U hoeft niets handmatig te doen, aangezien de transacties automatisch worden uitgevoerd op basis van de gegenereerde signalen. Dit biedt een uiterst gebruiksvriendelijke en moeiteloze benadering van het volgen van de signalen.

Onze trading signalen richten zich op een breed scala aan markten en activa. We volgen alle Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelen om u een uitgebreid overzicht te bieden. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het volgen van de AEX index, CAC40, Eurostoxx 50 en de Dow Jones indices. Voor rentemarkten gebruiken we trading op de Duitse Bund futures om inzicht te bieden in rentebewegingen. Dit brede scala aan markten en activa stelt ons in staat om u gevarieerde trading signalen te bieden.

Het succespercentage van de trading signalen kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder marktomstandigheden en de specifieke strategieën die worden toegepast. Wij streven ernaar om hoogwaardige signalen te leveren en ons trackrecord heeft een hitratio van 86. Een hitratio van 86 betekent dat van een totaal aantal gegeven signalen, 86% succesvol bleken te zijn. Met andere woorden, 86% van de signalen leidde tot winstgevende transacties, terwijl 14% niet succesvol waren.

Ons team van analisten en ons algoritme doen hun uiterste best om nauwkeurige en winstgevende signalen te genereren. Het is raadzaam om de prestaties van de signalen in de loop van de tijd te volgen en te evalueren. Het succespercentage kan variëren, maar we streven altijd naar consistente resultaten en transparantie bij het verstrekken van signalen.

Tradingsignalen.com onderscheidt zich van andere beleggingsdiensten door zijn focus op het verstrekken van waardevolle trading signalen die u kunnen helpen bij uw beleggingsbeslissingen. Ons abonnement biedt toegang tot een breed scala aan handelssignalen voor Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelen, evenals specifieke indices zoals de AEX index, CAC40, Eurostoxx 50 en de Dow Jones indices.

Wat ons echt onderscheidt, is de mogelijkheid om winst te maken onder alle marktomstandigheden, of de markten nu stijgen, dalen of zijwaarts bewegen. Bovendien bieden we de optie voor automatisch handelen, wat betekent dat transacties automatisch worden uitgevoerd op uw rekening op basis van de gegenereerde signalen, wat voor extra gemak zorgt.

Daarnaast kunt u direct communiceren met onze analisten via live chat, waardoor u ondersteuning krijgt bij uw beleggingsvragen. We streven naar transparantie en het leveren van hoogwaardige signalen om u te helpen uw beleggingsdoelen te bereiken.

Ja, wij bieden uitgebreide ondersteuning en begeleiding bij het gebruik van onze trading signalen. Ons team van ervaren analisten staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Als abonnee heeft u de mogelijkheid om live te chatten met onze analisten via onze chatfunctie, waardoor u directe ondersteuning krijgt.

We begrijpen dat beleggen soms complex kan zijn, en daarom streven we ernaar om u te voorzien van de nodige begeleiding om optimaal gebruik te maken van onze signalen. U kunt rekenen op onze deskundige ondersteuning om u te helpen bij het begrijpen en implementeren van de signalen in uw beleggingsstrategie.

Wanneer u abonnementen via onze website aanschaft en de betaling succesvol is afgerond, worden deze abonnementen direct beschikbaar gesteld. Het is belangrijk om te benadrukken dat door de betaling te verrichten aan Tradingsignals B.V., u toestemming geeft voor onmiddellijke levering, zelfs binnen de wettelijke bedenktermijn. De levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd, wordt direct beschikbaar gesteld na betaling. Hierdoor ziet u af van het herroepingsrecht dat normaal gesproken van toepassing zou zijn. Na een succesvolle betaling is de verkoop definitief. Wij raden u aan om onze algemene voorwaarden te lezen voor meer gedetailleerde informatie over de aankoopvoorwaarden.

Ja, er zijn zeker risico’s verbonden aan het gebruik van trading signalen. Het is belangrijk om te begrijpen dat zelfs de meest doordachte signalen geen garantie bieden voor succesvolle transacties. Enkele van de mogelijke risico’s zijn:

  1. Marktrisico: De financiële markten zijn volatiel en kunnen snel veranderen. Zelfs met goede signalen is er altijd een risico dat marktomstandigheden zich anders ontwikkelen dan verwacht.

  2. Verlies van kapitaal: Beleggen brengt inherent het risico met zich mee om geld te verliezen. Het gebruik van trading signalen is geen garantie voor winst en kan leiden tot verlies van geïnvesteerd kapitaal.

  3. Risico van onjuiste signalen: Zelfs de beste signalen kunnen soms onjuist zijn, en er is altijd een kans op verkeerde voorspellingen of interpretaties.

  4. Onvoorziene gebeurtenissen: Onverwachte gebeurtenissen zoals geopolitieke ontwikkelingen, economische crises, of nieuwsberichten kunnen de markten beïnvloeden op manieren die niet kunnen worden voorspeld door trading signalen.

Het is essentieel om deze risico’s te begrijpen en passende voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer u trading signalen gebruikt. Diversificatie, risicobeheerstrategieën en een goed begrip van de markten kunnen allemaal helpen om de impact van deze risico’s te beperken. Overleg met een financieel adviseur kan ook verstandig zijn.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op verschillende financiële instellingen, maar omdat Tradingsignals B.V. geen financieel advies verleent, vermogensbeheer uitvoert of orders plaatst, valt Tradingsignals B.V. niet onder het toezicht van de AFM. Het is echter belangrijk om te vermelden dat alle publicaties van tradingsignals B.V. via haar website, sms, whatsapp, emails etc geen beleggingsadvies is. De tradingsignalen vormen geen gepersonaliseerde aanbeveling, maar bevat algemene informatie waarop u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Tradingsignals B.V. raadt u aan om onafhankelijk advies in te winnen bij derden. U bent volledig verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissingen.

Tradingsignals B.V. fungeert als de uitgever van deze publicaties/tradingsignalen, en de opstellers zijn algoritmes en onafhankelijke analisten die is verbonden aan Tradingsignals B.V.

Onze publicaties zijn niet bedoeld als aanbod of verzoek tot aan- of verkoop van financiële instrumenten, noch dienen ze te worden beschouwd als persoonlijk beleggingsadvies. Dit komt doordat Tradingsignals B.V. en de opsteller geen inzicht hebben in de individuele financiële situaties en doelstellingen van beleggers. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van onze publicaties. Tradingsignals B.V. en de opsteller kunnen geen garanties bieden dat de inhoud van de publicaties juist en volledig is. Bovendien aanvaarden zij geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de publicaties of de inhoud ervan.

We raden u aan onze volledige disclaimer te raadplegen door hier te klikken.

Met een startbedrag vanaf € 2.500,- kunt u al deelnemen aan onze tradingsignalen. In de regel adviseren we om rustig te beginnen. Zodra u ziet dat de algoritmes positieve rendementen opleveren, heeft u altijd de mogelijkheid om uw inleg te verhogen. Uiteraard staat het u vrij om op elk gewenst moment geld van uw handelsrekening naar uw reguliere bankrekening over te boeken.

Ja, dat kan! Als u al een effectenrekening heeft bij uw bank, kunt u eenvoudig gebruik maken van die bestaande rekening om onze signalen uit te voeren. Indien u nog geen effectenrekening heeft, kunt u er tegenwoordig ook online een openen via internet brokers zoals Saxo, Lynx, Mexem, Avatrade of De Giro. Zodra u van ons algoritme een duidelijk signaal ontvangt over wat er gekocht of verkocht moet worden, voert u deze instructies in bij uw broker of bank, waardoor het signaal wordt uitgevoerd.

Indien u de signalen automatisch wilt laten uitvoeren, biedt duplitrade de mogelijkheid om dit te realiseren. In dat geval dient u een handelsrekening te openen bij een broker die automatisch handelen faciliteert zoals Avatrade of FxPro.

Nee, dat is niet nodig. Wij houden u direct op de hoogte zodra ons algoritme signalen genereert voor aan- of verkoop. U ontvangt altijd een whatsapp bericht zodra er een transactie wordt aanbevolen. Als u deelneemt aan automatisch handelen, kunt u nog meer ontspannen. In dit geval worden alle signalen direct door de computer uitgevoerd op uw handelsrekening, waardoor u volledig wordt ontzorgd.

Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem. We nodigen u van harte uit om ons een e-mail te sturen naar info@tradingsignalen.com met uw vraag. Ons team zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden, doorgaans binnen 24 uur.  We staan klaar om u te helpen met alle vragen die u heeft.