Tradingsignalen: de krachtigste AI technologie voor uw automatische vermogensgroei

   +31 20 2480 577   Keizersgracht 391 1016 EJ Amsterdam

Wat mag u verwachten van een abonnement bij Tradingsignalen.com?

Bij een abonnement bij Tradingsignalen B.V. kunt u rekenen op dagelijkse handelssignalen, gegenereerd door ons algoritme met meer dan 30 jaar ervaring. Deze signalen zijn gespecialiseerd in de AEX- en DAX-indices, waardoor u profiteert van een brede spreiding. De signalen worden direct naar u verzonden via WhatsApp zodra ze beschikbaar zijn.

U heeft de vrijheid om de signalen te lezen en ze live uit te voeren bij uw eigen bank of broker, op het moment dat het u uitkomt. Bovendien werken wij samen met Pro Real Time, een gerenommeerd softwarebedrijf met meer dan 1 miljoen klanten wereldwijd. Via deze samenwerking kunt u de signalen van Tradingsignalen in de software van Pro Real Time programmeren. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ervoor te kiezen de signalen handmatig uit te voeren bij uw eigen bank of broker, of u kunt opteren voor automatische uitvoering via de software van Pro Real Time.

De keuze om handmatig te handelen of gebruik te maken van de geavanceerde mogelijkheden van Pro Real Time ligt volledig in uw handen. Wij streven ernaar om u een flexibele en geavanceerde handelservaring te bieden, aangepast aan uw individuele voorkeuren en behoeften.

Kosten

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit twee abonnementsopties bij Tradingsignalen.com. Het jaarabonnement kost €41,58 per maand en wordt jaarlijks in rekening gebracht. Als alternatief kunt u ook kiezen voor het 24-maandenabonnement, waarbij u profiteert van een korting van 20%. De totale kosten voor dit abonnement bedragen dan €899.

Na aanmelding ontvangt u onze tradingsignalen via WhatsApp, zonder extra kosten. Als u ervoor kiest om de tradingsignalen direct live uit te voeren op uw eigen bankrekening, worden alleen de reguliere transactiekosten in rekening gebracht die u normaal gesproken zou betalen. Deze transactiekosten betaald u gewoon aan uw eigen bank of broker.

Wij streven ernaar om u flexibele opties te bieden, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw behoeften en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst of als u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze.

Wilt u meer weten? neem contact op met onze klantenservice.